معرفی 8 نوع رنگ ساختمانی جدید


5
(1)

وقتی نام رنگ ساختمانی می‌آید، اغلب اوقات ذهنمان به سمت یک نوع رنگ می‌رود. رنگی ساده و بدون طرح که همه‌جا بوده است. اما در این مقاله 10 نوع رنگ ساختمانی جدید را معرفی کرده‌ایم و در آخر مقایسه ای کوتاه بینشان انجام دادیم. برای خلاصی از رنگ‌های تکراری با بازرگانی رنگ و چسب محمدی به عنوان بزرگترین مرجع تخصصی پخش و توزیع رنگ و چسب در ایران همراه باشید.

در فروشگاه پخش رنگ محمدی می‌توانید جدیدترین و بهترین رنگ‌های ساختمانی را مشاهده و خرید کنید.

رنگ آلومینیوم

رنگ آلومینیوم برای رنگ‌آمیزی درب، پنجره و غیره کاربرد دارد. در واقع استفاده از رنگ آلومینیوم برای مصارف صنعتی و نیمه‌صنعتی است. این رنگ ساختمانی جهت محافظت از سطوح آلومینیومی استفاده می‌شود. رنگ‌دانه‌های آلومینیوم رنگ آلومینیوم را در برابر تابش نور خورشید، نفوذ آب و رطوبت مقاوم می‌کند. به همین دلیل از مزایای رنگ آلومینیم می‌توان به دوام بالا و قابلیت انتقال حرارت اشاره کرد.

موارد مصرف رنگ آلومینیوم

یکی از موارد مصرف این رنگ محافظت از آلومینیوم در برابر خوردگی است. رنگ آلومینیوم با ایجاد یک‌لایه‌ی محافظ روی سطح آلومینیوم از آن در برابر خوردگی‌های محیط محافظت می‌کند.

تزئین سطوح آلومینیومی از دیگر موارد مصرف آن است. رنگ آلومینیوم جهت زیبایی ظاهر محصولات آلومینیومی به کار برده می‌شود.

انواع رنگ آلومینیوم

رنگ آلومینیوم پایه‌ی روغن: حلال این رنگ تینر است. از لحاظ دوام، مقاومت بیشتری نسبت به دیگر انواع رنگ آلومینیوم دارد.

رنگ آلومینیوم بر پایه‌ی آب: همان‌طور که می‌دانید حلال این نوع رنگ آب است. همچنین از لحاظ سطح ایمنی، نسبت به رنگ آلومینیوم بر پایه‌ی روغن، ایمن‌تر است.

رنگ آلومینیوم آندایز شده: این رنگ بر روی آلومینیوم آندایز شده اعمال می‌شود.

مصرف رنگ آلومینیوم

رنگ ساختمانی نسوز

رنگ نسوز، برای محافظت از محیط‌های مختلف در برابر حرارت بالا ساخته شده است. رزین‌های این رنگ، سیلیکونی یا آلومینیوم هستند. رنگ نسوز می‌تواند در دمای بالا بدون هیچ ترک‌خوردگی یا ذوب‌شدن و یا هر تغییر شکل دیگر مقاومت داشته باشد.  

موارد مصرف رنگ نسوز بسیار زیاد است. از جمله این موارد مصرف: رنگ‌آمیزی شومینه، دودکش، اجاق‌گاز، موتور، مخازن، دیگر بخار، وسایل گرمایشی و سایر تجهیزات صنعتی و خانگی که باحرارت در ارتباط است.

از مزایای رنگ نسوز می‌توان به مقاومت زیاد در برابر حرارت بالا و ذوب‌شدن، ماندگاری طولانی‌مدت و مقاومت در برابر خوردگی اشاره کرد.

رنگ مولتی کالر

این رنگ که یک رنگ ساختمانی دکوراتیو است، از ترکیب چند نوع رنگ ساخته می‌شود. معمولاً رزین این رنگ‌ها اکریلیک است. مصارف این نوع در محیط‌های خانگی مانند دیور، سقف و راهرو است.

رنگ مولتی کالر دو نوع مات و براق دارد. اگر قصد ایجاد فضایی لوکس را دارید بهتر است از نوع براق آن استفاده کنید. برای ایجاد محیطی ساده و مینیمال نوع مات آن برای شما مناسب‌تر است. همچنین نوع براق رنگ مولتی کالر ظاهری درخشان‌تر دارد.

از ویژگی‌های رنگ مولتی کالر می‌توان به تنوع در طرح و رنگ، دوام و ماندگاری بالا و سهولت استفاده‌ی آن اشاره کرد. شرکت رنگسازی اطلس اولین شرکت تولید کننده رنگ‌های مولتی کالر در ایران است. شما میتوانید انواع رنگ مولتی کالر شرکت اطلس را از بازرگانی رنگ و چسب محمدی استعلام قیمت بگیرید.

استفاده از این نوع رنگ، خانه‌ی شما را از یکنواختی و تکراری بودن نجات می‌دهد.

رنگ بلکا

درصورتی‌که نیاز به یک رنگ غیرتکراری برای خانه‌ی خود دارید، پیشنهاد می‌شود از رنگ بلکا استفاده کنید. این رنگ ساختمانی همچنین جایگزینی مناسب و مقرون‌به‌صرفه برای کاغذدیواری است.

رنگ بلکا یک پوشش سلولزی است که از الیاف سلولزی پنبه درست شده است. در این رنگ از پنبه و دیگر الیاف و خرده‌سنگ‌های تزئینی استفاده می‌شود. این مواد به‌صورت خیلی خرد شده در رنگ بلکا به کار برده می‌شوند.

موارد زیر از ویژگی‌های رنگ بلکا است:

عایق گرما و برودت.

قابل شستشو

قابلیت ایجاد تنوع در طرح و رنگ آن.

سه نوع رنگ بلکا وجود دارد. مات، براق و بافت‌دار. نوع بافت‌دار آن برجسته است.

 رنگ نانو

در این رنگ از فناوری جدید نانو استفاده می‌شود. ذرات ریز معدنی و رزین در مقیاس مولکولی در این رنگ باهم پیوند دارند. رنگ نانو انواع مختلفی از جمله: رنگ نانو ضدآب، رنگ نانو ضدخوردگی و رنگ نانو عایق حرارت، دارد. رنگ‌های ضدآب برای محیط‌هایی که با آب و رطوبت در ارتباط هستند، مناسب است. مانند استخر، سقف شیب‌دار و غیره. عایق حرارتی هم از هدررفت گرما جلوگیری می‌کند.

ویژگی‌های رنگ نانو

قابلیت شستشو: رنگ نانو قابلیت شستشو با آب و صابون را دارد. به همین دلیل است که برای محیط‌هایی که در معرض آلودگی زیاد قرار دارند، رنگ نانو مناسب است. مانند مدارس و آشپزخانه.

عایق حرارتی: رنگ نانو به دلیل این ویژگی خود برای رنگ‌کردن سقف و محیط بیرونی ساختمان بسیار مناسب است.

ضدباکتری و قارچ: در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و دیگر مراکزی که در آنها آلودگی زیاد و باکتری وجود دارد، بهتر است از رنگ نانو استفاده شود. زیرا رنگ نانو به دلیل وجود ذرات ریز معدنی در خود، از رشد باکتری و قارچ جلوگیری می‌کند.

ضدخوردگی: این ویژگی رنگ نانو برای رنگ‌کردن محیط‌های فلزی که در معرض خوردگی زیاد هستند مناسب است.

رنگ کنیتکس

رنگ کنیتکس یک پوشش سلولزی است. رزین‌های به‌کاررفته در این رنگ سنتیک، پرلیت، پنبه‌ی نسوز و دیگر مواد است. از انواع رنگ ساختمانی کنیتکس می‌توان دانه‌ریز که دارای بافتی صاف است، دانه‌درشت که بافت آن برجسته و متفاوت است و ضدحریق را نام برد.

مقاومت در برابر عوامل محیطی، ضدحریق بودن، ضدباکتری و قارچ و دوام طولانی از مزایای رنگ کنیتکس به شمار می‌رود.

خاصیت ضدحریق و دوام بالای رنگ کنیتکس به دلیل وجود موادی مانند پرلیت است. رزین سنتیک نیز موجب به‌وجودآمدن خاصیت ضدقارچ و قابلیت شستشو در آن است.

 رنگ امولسیونی

رنگ امولسیونی یک رنگ حلال در آب و ساخته شده از رزین امولسیونی است. امولسیفایر که ماده‌ای برای کاستن سرعت ترکیبات شیمیایی است برای پایداری امولسیون به کار می‌رود.

ویژگی رنگ ساختمانی امولسیونی قابلیت شستشو، ایمنی برای محیط‌ زیست، بوی کم و خشک‌شدن سریع است. از رنگ امولسیونی برای انواع محیط‌های داخلی و خارجی ساختمان می‌توان استفاده کرد. رنگ امولسیونی مات، براق، نیمه براق، ضد آب و ضدحریق از انواع آن هستند.

رنگ پلاستیک

مواد تشکیل‌دهنده‌ی رنگ ساختمانی پلاستیک ذرات پلاستیکی میکروسکوپی، چسب، بتونه و رنگ‌دانه  هستند. این رنگ، بر پایه‌ی آب است و بعد از خشک‌شدن تبدیل به ضد آب می‌شود. این ویژگی ضد آب بودن، قابلیت شستشو را به رنگ پلاستیک می‌بخشد. از دیگر ویژگی‌های این رنگ ساختمانی، خشک‌شدن سریع و ضد حساسیت به دلیل بوی کم است. رنگ پلاستیک را می‌توان به دو نوع نیم پلاستیک و تمام پلاستیک تقسیم‌بندی کرد. اگر تصمیم به خرید رنگ پلاستیک گرفته‌اید برند پارس مهران را بهترین عرضه‌کننده‌ی رنگ پلاستیک است به شما توصیه می‌کنم. در سایت فروشگاه پخش رنگ محمدی می‌توانید لیست قیمت و توضیحات مربوط به این رنگ را مشاهده کنید.

خرید انواع رنگ ساختمانی و صنعتی از بزرگترین فروشگاه اینترنتی رنگ و رزین، چسب، یراق و ابزار ایران!

مقایسه‌ای کوتاه بین رنگ‌ها

  • رنگ آلومینیوم: یک رنگ ساختمانی بر پایه‌ی روغن است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی آلومینیومی استفاده می‌شود. این رنگ دارای پوشش عالی و مقاومت بالایی در برابر خوردگی است.
  • رنگ نسوز: یک رنگ بر پایه‌ سیلیکات است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ دارای مقاومت بالایی در برابر حرارت و خوردگی است.
  • رنگ مولتی کالر: یک رنگ بر پایه‌ی پلیمری است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ ساختمانی پوشش عالی و قابلیت رنگ‌آمیزی مجدد دارد.
  • رنگ بلکا: یک رنگ با پایه‌ی سیلیکون است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ دارای پوشش عالی و مقاومت بالایی در برابر رطوبت و نفوذ آب و بخار است.
  • رنگ نانو: یک رنگ بر پایه‌ی پلیمر است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ ساختمانی دارای پوشش عالی و مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و بخار است.
  • رنگ کنیتکس: یک رنگ بر پایه‌ی پلیمر است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ پوشش عالی و قابلیت شستشو دارد.
  • رنگ امولسیونی: یک رنگ با پایه‌ی آب است که برای رنگ‌آمیزی سطوح گچی و سیمانی استفاده می‌شود. این رنگ قابلیت پوشش متوسط و رنگ‌آمیزی مجدد دارد.
  • رنگ پلاستیک: یک رنگ بر پایه‌ی حلال است که برای رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و غیرفلزی استفاده می‌شود. این رنگ دارای پوشش متوسط و قابلیت شستشو است.

در نهایت، انتخاب نوع رنگ مناسب به عوامل مختلفی مانند نوع سطح مورد نظر، شرایط محیطی و بودجه بستگی دارد.

رنگ ساختمانی

سخن آخر

هرکدام از این رنگ‌ها قابلیت‌ها و ویژگی‌های مخصوص خود را دارا هستند. برای اینکه بدانید بهتر است از کدام رنگ ساختمانی برای مصرف خود استفاده کنید باید موارد مختلفی را  نظر داشته باشید. از جمله این موارد نوع سطح رنگ شونده، بودجه، ویژگی‌های منطقه است. زیرا هرکدام از این موارد، شرایط متفاوتی را ایجاد می‌کند که نیاز به رنگ خاصی دارد. همچنین اگر می‌خواهید از قیمت هرکدام از رنگ‌های ساختمانی اطلاع پیدا کنید می‌توانید به لیست قیمت موجود در سایت پخش و رنگ و چسب محمدی مراجعه کنید.

حتما برای اطلاع از جدید‌ترین تخفیف‌ها در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام پخش رنگ و چسب محمدی عضو شوید.

 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

بازخورد شما ارزشمند است

امتیاز شما برای ما مهم است

اولین نفری باشید که نظر ارسال میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *